ИЗЛЕЗЕ НОВАТА МИ КНИГА "ДИАГНОЗА: БЪЛГАРИН В ЧУЖБИНА"

ИЗЛЕЗЕ НОВАТА МИ КНИГА "ДИАГНОЗА: БЪЛГАРИН В ЧУЖБИНА"
(за повече информация кликнете върху снимката)

петък, 11 февруари 2011 г.

КАК СЕ ГРАБИ "ЗАКОННО" В БЪЛГАРИЯ

„БАНДИТСКА ТОПЛОФИКАЦИЯ” – КНИГА ЗА ЕДИН ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ

Най-после в България се появи книга, която честно, изстрадано и с топлота към обикновените хора показва коя всъщност е истинската причина за днешното трагично положение на българина.
„Бандитска топлофикация” от Емил Измирлиев стряска.
Тя е оглушителен шамар срещу планираното безразличие на властимащите, които и да са те през последните години, към съдбата на милиони свои поданици.
Нещо повече - книгата убедително анализира този най-голям и най-скрит опит за мафиотизиране на бг-обществото. Показани са как действат механизмите на властта заедно с тези на уж самостоятелното търговско дружество, как планомерно се ограбва народът чрез евтини, но иначе толкова старателно прикривани трикове.
Чрез книгата лъсват истини, които втрещяват свикналия вече на какво ли не българин. Показана е взаимовръзката между официална власт в лицето на парламент, на независима власт - в лицето на съда и на мафиотизирано ръководство на едно търговско дружество. В резултат – народът плаща измислени, фалшиви сметки за нещо, което нито е употребявал, нито е искал. Но идва парадоксът – народът, този СУВЕРЕН, в чието име се кълнат всички политици, се оказва не само в необрано лозе, тоест няма на кого да се оплаче, ами е впримчен в никъде на друго място по света несъществуваща примка.
Искаш не искаш – плащаш!
Иначе – съд! Иначе – мутри ти звънят, тропат на вратата, притесняват… И ето го инфарктът, ето го инсултът…
А през това време шефовете на Топлофикация като Валю Топлото и останалите му събратя ядат и пият на корем, харчат като за световно в компанията на манекенки и джакузита. И няма кой да им каже дума! Продажни политици, продажни журналисти, продажни магистрати…
И цялата тази армия-сган е срещу негово величество обикновения българин, който ошашавен просто пита – ама какво искате от мен? Как така ще плащам парно от неколкостотин лева, след като аз вземам сто лева пенсия, а и не съм се топлел, тъй като радиаторите ми са откачени още преди десетина години?
Няма такова нещо, байно! Щом си имал нещастието да се родиш в това подобие на държава, ти нямаш право на глас! Плащай, щото иначе…- заплашват ония. И то не скрито, а по всички медии. И насъскват един срещу друг хората. О, те знаят, че българинът е податлив на внушение, че на него му дай все да гледа в чуждата паница. Ха-ха-ха – гледай сега как са се хванали гуша за гуша съседите, а през това време ние, дембелите, ще лапаме, ще крадем, ха-ха-ха…
Всичко това е разказано пестеливо и майсторски от Измирлиев. Един честен глас в джунглата от оглушали мазни гласове!
Ще разбуди ли той заспалата ни съвест?
И докога ще търпим, спим и …Да, ще квичим от кеф, когато ни…забиват ножа. И то посредствени, елементарни алчни хора, които просто не могат да виреят никъде другаде, освен в територията, наречена „България”.
Това е книга-вопъл за възстановяване на справедливостта, за възцаруване на солидарността – все неща, които не само че липсват, но и за които май няма скорошна перспектива да се появят в тази прокълната балканска държавица. Където иначе според политиците, всичко е о,кей…
Дай Боже, повече книги като БАНДИТСКА ТОПЛОФИКАЦИЯ на Емил Измирлиев, за да може светът да разбере какъв геноцид се върши в една иначе минаваща за нормална европейска страна!
Страна, която уж е член на Европейския съюз, а всъщност е огнище на най-откровен и нагъл геноцид, извършван от една алчна прослойка от оскотели люде над техните бащи, майки и родственици.
Всичко това го има в книгата БАНДИТСКА ТНОПЛОФИКАЦИЯ от писателя Емил Измирлиев.
Прочетете я непременно. После помълчете. Заради паметта на хилядите жертви на това раково образование, които заради неговите притеснения вече не са между нас.
Прочетете, помислете. И после…
После пак търпете…
Да, тихо, кротко. Докато ония ти забиват ножа…
Всъщност това, да търпим, май го можем най-много ние, българите, в света, нали?
И все пак – прочетете БАНДИТСКА ТОПЛОФИКАЦИЯ!

Всеки, който желае да има тази книга може да осъществи контакт с автора й на следните координати,които взех от неговия блог. Надявам се, че той няма да ми се сърди:

emilizmirliev@gmail.com или на тел. 0877037287, 028467741-дом.; 029306794-сл

И още нещо - на 15 февруари тази година в книжарницата на София прес ще се състои премиера на книгата. Подробности може да прочетете в сайта БАНДИТСКА ТОПЛОФИКАЦИЯ на Измирлиев. Аз,за съжаление, нямам възможност да присъствам, но съм сигурен, че ще има много хора,въпреки явните опити на кукловодите подобни избухвания на свободолюбивия дух на все още крехкото гражданско общество да бъдат всячески игнорирани и потулвани. Но недоволствието на народа е вече такова,че няма спиране.

А като още една красноречива илюстрация за геноцида на Топлофикация предлагам на читателите и само едно от десетките хиляди мнения по форумите:

" Случвало ли ти се е да пуснеш топлата вода и да чакаш няколко минути докато дойде ...?На мен ми се случи . Повиках техниците от топлофикация които ми казаха че проблемът ни е в циркулацоинната помпа на абонатната ни станция.Сменихме я.Вземам старата включвам я - работи...!На другата сутрин пускам водата - пак чакам.Грамотен съм слизам в абонатната през нощта бутам тръбата - леко затоплена -няма циркулация.Вземам инструмента развивам помпата развивам първото съединение и..."Добър ден"...-поставена една заглушка отвора и колкото грахово зърно.Махам я пускам тръбата топла циркулацията върви.Минават два месеца една сутрин пускам-същото.Знам си урока отивам долу този път заглушката на друго място.Проста работа- докато чакаш да се източи водата и да дойде топлата плащаш но плащаш топла...!Питам ги техниците какво става кой я е монтирал мълчат и вдигат рамене.Затова мисля че дружеството не е коректно като мафия са от горе до долу и им нямам вяра...!
Не плащайте на крадците от Топлофикация. Призивът ми е към тези с изключените радиатори (и без такива) и спряната топла вода. Няма кой да ви осъди, ако се браните както трябва.Има си Федерация на потребителите и те ще поемат защитата ви срещу скромна сума. Топлофиказция е търговско дружество и никое такова няма право да ви натрапва услугата си. Мен от 12 г. ме преследват да ме съдят, но досега и една стотинка не са получили, няма и да получат докато съм жив! Иначе шлекса в къщи е готов за рязане..."

Може ли човек да си представи какво е преживял този гражданин, че да напише такива думи? Ало, къде сте, г-да политици от ГЕРБ, които дойдохте уж да донесете справедливост? Къде сте, г-жо Фандъкова? Хората чакат на вас. Не се иска много. Просто да се закрие сегашната Топлофикация, да се сложи ред, да не се краде и да се приложи принципът, по който работят такива дружества във Франция, например. Не е сложно, нали?
Стои открит въпросът - защо това не се прави? Защо? Да,отговор ще намерите в книгата на Измирлиев...

6 коментара:

ЕМИЛ ИЗМИРЛИЕВ, обикновен български писател каза...

ПРЕМИЕРАТА НА КНИГАТА Е В СОФИЯ НА 15 ФЕВРУАРИ ОТ 18 ЧАСА В ГАЛЕРИЯ-КНИЖАРНИЦАТА НА СОФИЯ ПРЕС НА УЛ. СЛАВЯНСКА И Е ПОД НАСЛОВ "ПИСАТЕЛИТЕ СРЕЩУ МУТРАТА ТОПЛОФИКАЦИЯ". КНИГАТА МОЖЕ ДА ПОРЪЧАТЕ НА ТЕЛЕФОНА НА АВТОРА +359877037287.
ЗАПОВЯДАЙТЕ НА ПРЕМИЕРАТА
ЕМИЛ ИЗМИРЛИЕВ

ЕМИЛ ИЗМИРЛИЕВ, обикновен български писател каза...

ДИМО, БЛАГОДАРЯ ЗА ХУБАВА РЕЦЕНЗИЯ - ЩЕ ПРОЧЕТА ЧАСТ ОТ НЕЯ НА ПРЕМИЕРАТА НА КНИГАТА!

Анонимен каза...

Emo, kak mina premierata?Ili pak tarpenie i mal4anie?
Dimo Raikov

ЕМИЛ ИЗМИРЛИЕВ, обикновен български писател каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
ЕМИЛ ИЗМИРЛИЕВ, обикновен български писател каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
ЕМИЛ ИЗМИРЛИЕВ, обикновен български писател каза...

ЧУДЕСНО МИНА, НО ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ ПЕТЕВ НЕ ДОЙДЕ ДА ПРЕДСТАВИ КНИГАТА, КАКТО БЕШЕ ОБЕЩАЛ - БИЛ ЗАЕТ! НЕ ПРИСЪСТВА И ДИРЕКТОРЪТ НА ИЗДАТЕЛСТВО "БЪЛГАРСКИ ПИСАТЕЛ" ГРИША ТРИФОНОВ, НЕ ЗНАМ ЗАЩО, СИГУРНО СЕ СРАМУВА ОТ КНИГАТА, ТА ДОБРЕ ЧЕ РЕДАКТОРЪТ НА КНИГАТА РУМЕН БАЛАБАНОВ ПЛЕДСТАВИ "БАНДИТСКАТА ТОПЛОФИКАЦИЯ", И ТО ЧУДЕСНО, ТА СТАНА ПО-ДОБРЕ, ЧЕ НЯМАШЕ НАЧАЛНИЦИ. ОТ "ПОЛИТИЧЕСКИЯ" ЕЛИТ НИКОЙ НЕ ДОЙДЕ И ТО СЕ ОЧАКВАШЕ, САМО БНТ ОТ МЕДИИТЕ ОТРАЗИ СЪБИТИЕТО С ЕДНОМИНУТЕН РЕПОРТАЖ(ЗАСНЕТ НА 15.02 В 12 ЧАСА ПО ОБЯД) НА ДРУГИЯ ДЕН В 7 ЧАСА СУТРИНТА(ВИЖ В СТРАНИЦАТА НА ВНТ НА АДРЕС http://bnt.bg/bg/videos/news - ТЪРСИ НОВИНАТА "ПИСАТЕЛ СЕ РАЗВЕДЕ С ТОПЛОФИКАЦИЯ С КНИГА" - 16.02-6Ч.58 МИН.) И ПОВЕЧЕ НЕ ГО ПОВТОРИ, ЗА ДА НЕ ОБИДИ ДР. борисов, ЗНАЕШ ЗАЩО. ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА НАПРАВЯ ЕДНА СТРАНИЦА В "СЛОВОТО ДНЕС" ЗА ПРЕМИЕРАТА И ЩЕ ПУСНЕМ И ТВОЯТА РЕЦЕНЗИЯ ДА ВИДЯТ ДРУГИТЕ ПИСАТЕЛИ КАК СЕ ЧЕТЕ ТАКАВА КНИГА ДОБРОЖЕЛАТЕЛНО, А НЕ СЪС ЗАВИСТ!

23 февруари 2011 09:25