ИЗЛЕЗЕ НОВАТА МИ КНИГА "ДИАГНОЗА: БЪЛГАРИН В ЧУЖБИНА"

ИЗЛЕЗЕ НОВАТА МИ КНИГА "ДИАГНОЗА: БЪЛГАРИН В ЧУЖБИНА"
(за повече информация кликнете върху снимката)

събота, 5 декември 2015 г.

СПРЕТЕ, БЕЗСРАМНИ БГ-МАНИПУЛАТОРИ!
-----
Текст, което трябва да се прочете от всеки българин, за да се усети на какво сме способни ние, българите... И то в днешното време, когато всички сме на прицел... Всички...
Пиша с огромна болка този текст - как и защо стигнахме дотук...До пълното обезчовечаване и опростачване...
-------
Никога не ще мога да разбера невероятната страст у българина да се гаври с мъката на другия, да изпитва удоволствие от смъртта на другия, да проявява мазохизъм, както и неговата податливост на нечия елементарна манипулация.
Това, за съжаление, говори за нивото на интелигентност на нашенеца. Азбучна истина е, че един човек, колкото е по-неинтелигентен, меко казано, толкова е по-лесна плячка за мародерите-манипулатори.
Ето, пред нас е поредният случай на крещяща манипулация в бг-интернета. Случайно попаднах на него, на този "опит за истина", както е афиширан от автора си.
Пуснете това видео, вижте и чуйте какви глупости, рожба на един, хайде да не казвам на какъв, за да не падна на неговото ниво, бг-мозък се ръсят тук. .
Единственото вярно е публикуваното видео от атентата над едно от заведенията в Париж през оная злополучна нощ.
Всичко останало, което говори гласът зад кадъра са нелепици и болна, нечовешка интерпретация, породени от желанието за изява или платен служинаж, от преди всичко елементарна неосведоменост за конкретния случай, от тоталната липса на информация за това, което е станало, от нечовешка злоба.
Някакъв Александър, и то Недков, е автор на едно ново "предаване" от поредица видеосюжети, плюс негов коментар, озаглавено "Истината за атентатите в Париж".
Този човек, по всяка вероятност млад, не знае може би, че тези кадри се въртят от френските телевизии непрекъснато.Той не знае обаче категорично истината около тези кадри.
Ето, бг-манипулаторе, истината, и то от първо лице, от едно от момичетата, които, както се вижда на екрана, бягат от убежището си преди това под масата на терасата на бистрото.
Този Сашо се опитва да докаже с примитивния си мозък, че ето, вижте, няма изстрели, няма убити, как така убиецът стреля с автомата, а после тези под масата бягат... И се развихря въображението на този наш Сашо, чертае "правдиви" за българското възприятие картини на "истината" - ето, какво по-голямо доказателство, че това е инсценировка, че е нямало никакви атентати... Няма убити, няма кръв...
А истината е следната.Тя е разказана, както вече споменах по-горе, не от кой да е, а от най-надеждния свидетел в случая, едната от пътърпевшите. Едно от двете момичета под масата, които са се разминали със смъртта на косъм.
- След като изведнъж стъклата зад нас се разпиляха, ние веднага се скрихме под масата на терасата. В този момент не чувствах нищо. Само си спомням, че видях как оня насочи автомата към мен...И чаках да бъда убита. Сега, когато виждам видеото, разбирам каква съм късметлийка, че съм останала жива, благодарение на една случайност.
А какво всъщност е станало? Убиецът насочил автомата,натиснал спусъка, но оръжието не произвело изстрел. Дали е засякло, дали са свършили патроните...Така или иначе убиецът се обръща и побягва към колата, с която е дошъл. Там оправя засечката, или презарежда и пак тръгва да убива, но този път на мушката му попада съседния ресторант. И там вече убитите са петнайсетина...
Ето това е истината!
Чак сега, когато всичко е отминало, момичето осъзнава всъщност какво й се е случило, какъв късмет е имала. И, казва девойката, аз изпитвам сега вина, че оцелях, а толкова други невинни умряха...
Да, повтарям отново за този Александър, а и за всички останали българи, които са кликнали под неговото "творение" в знак на съгласие с пъклените му думи, които и сега, сигурен съм, ще се правят на ударени и на неразбрали. Убиецът насочва автомата към момичето. Натиска спусъка. Но изстрел не последва. Автоматът има засечка. Или вече няма патрони. Тях убиецът ги е употребил за стрелба напосоки срещу стъклата на кафенето, които разделят терасата от вътрешността на бистрото, както и за убийството на един мъж, който в този момент е влизал в заведението. И убиецът тръгва към своята кола, която е на метри от него, оправя гафа с оръжието, връща се и този път започва да убива хората от съседното заведение...
Ето това е. Да повтарям ли още веднъж истината за този епизод, така безсрамно използван и манипулиран от този Сашо. Ужасната истина. Но и простичката. Ако човек има нормално мислене не би могъл да не я забележи. Да, нормално, човешко мислене. А не болен бг-мозък...
Питам се - колко българи са се хванали на тази долна манипулация.
И кой, как и защо помага на този човек, а и на други като него, да облъчва народа?
И то в същото време, когато цял свят подкрепя и плаче за невинните жертви...Когато цял свят пее "Марсилезата", у нас с кеф се пише и пропагандира, че нямало атентати, че нямало ...жертви?!?
Нашенецо, опомни се!
Димо Райков
Париж

Няма коментари: