ИЗЛЕЗЕ НОВАТА МИ КНИГА "ДИАГНОЗА: БЪЛГАРИН В ЧУЖБИНА"

ИЗЛЕЗЕ НОВАТА МИ КНИГА "ДИАГНОЗА: БЪЛГАРИН В ЧУЖБИНА"
(за повече информация кликнете върху снимката)

сряда, 1 декември 2010 г.

БЕЗНАДЕЖДНА БЪЛГАРИЯ

ИСТИНАТА ЗА ДНЕШНА БЕЗНАДЕЖДНА БЪЛГАРИЯ


Всъщност това не ми струва много – просто се порових няколко минути из интернет и произволно „избрах” няколко мнения и един материал Само ще кажа с огромна болка - вярвах, че това правителство най-накрая ще накаже поне алчните чиновници като тези от НОИ,които си строят палати и вземат заплати от по 5000, представете си…5000 лева,плюс още колко бонуси. Докато старците измират с пенсии от сто лева…
Солидарност,солидарност и пак солидарност. Която липсва на тези географски ширини. И алчност,алчност и пак алчност…Която пък е в изобилие.
А Бойко Борисов казваше – аз ще въздам справедливост… Все пак – чакаме,г-н Премиер. Дано…

Ето ги и тях.
Разбира се,без коментар.



) Пикар 12 Август, 2010 в 11:05 am Въпрос на интервюиращия: „-Защо са толкова важни за властта крими контингентът и неговите канали, че първо с тях се захващат управляващите?” От така зададения въпрос личи,че интервюиращия има напълно погрешна представа за случващото се в България. Крими контингентът е всъщност „властта и управляващите”!Голямата престъпност тук е държавноорганизирана.Това,което се прави пред камера е разчистване на дребните риби /управлявани от мутрите/ и се пуска на телевизионния екран за храна на наивниците.Знае се,че мутрите са създадени и се управляват от един и същ престъпен център още преди 1989 г. и представляват единен общ механизъм на така наречения „преход”. Преразпределението на парите и управлението вече 20 г. в криминализираната българска икономика и властта -криминализираната политическа среда, продължава и се осъществява чрез тези мутри в общия механизъм.При това се използва държавен ресурс /внедрени „народни представители”,внедрени партийни членове,управителното тяло на: полиция, следствие,прокуратура и голяма част от съдебните структури/.Всички те са отрочета на „центъра” и играят според свирката му – нали от „центъра” са получили готовите пари и готовия държавен бизнес преминал в ръцете им.Затова и никой не търси изчезналите пари на България.Случайно попадналите в тези сфери честни, почтени и разумни хора не могат да влияят защото управлението не зависи от тях и те или мълчат и ...още
си хранят семейството или са тихо отстранявани. Свободни и отговорни играчи в системата на живота ни за сега няма и няма да има, докато избирателите не разберат за какво става дума.Трябва пълна промяна в съзнанието на българите.Без такава промяна никой свободомислещ и отговорен човек /или група от такива хора/ за дейност в каквато и да е сфера от живота в България няма/т шанс,тъй като срещу него/тях стои финансово обезпечена система с програма.Както посочва чичата обаче, ентусиазирани гласоподаватели у нас, даващи доверието си вече 20 г. на мутри, дал Бог и в излишък.
затвори




НОИ щял да си купи сграда за над 1 милион евро
4 ноември 2010, 08:25



НОИ имал намерение да си купи сгради на фона на обстоятелство, че едва свързва двата края, все няма пари за пенсии, а държавните институции са с орязани бюджети. НОИ имал намерение да даде над 1 милион евро за сграда в Пазарджик. Цената на един квадратен метър излиза по 1150 еврo.

20 години ПЛАДНЕШКИ грабеж! (анонимен)
2010.11.05 08:49:21
Ами 20 години който се докопа до властта ЗАБОГАТЯВА,кой ти мисли за народа.Вчера по btv Владимир Каролев нали е дрънкало издаде четата от НОИ. 24 надзорника ИЗЕДНИЦИ на народа месечно вземали по 5000 лева само от заседанията отделно заплатите и участия в други бордове.А,народа го баламосват нямало пари за пенсии.Тавани и прочие глупости. Ако се направи СПРАВКА на всички надзорници участвали в борда на НОИ през годините на прехода ще се види че всички са МИЛИОНЕРИ,а двама от тях и мултимилионери. Това е станало чрез източване на НОИ чрез най различни хватки. Последно източи 6 000 000лева за ремонт етаж на сграда в Плевен,че и тия сега. КРАДЕ СЕ ДИВО НОИ КАК ТУРЧИН ПО ТУРСКО НЕ Е КРАЛ. Изедници народни.И народа чака пенсии.Ще дочака на върба.



12 Четвъртък, 28 Октомври 2010, 22:48:05
да ви светна, уважаеми чалгарийски поданици!това, което наблюдавате вече 20 години и наричате*преход* не е нищо друго, освен вътрешна борба и интриги в бившата БКП и нейните клонинги!Понеже по същество са бандити, крадци и убийци, те нищо друго не правят след преврата '89та!Никой друг не е допуснат до баницата!Нормалните и младите, на които им стискаше, отдавна избягаха, защото перспективата да се реализираш в Чалгария си е 0лева, ако не си комкопелдак!Това, което днес става на политическата сцена в Чалгария е поредния епизод от нескончаемия театър на БКП!!!Всички вие, които се надявате на справедливост, почтеност итн. . . ще продължавате да бъдете разочаровани и отчаяни, защото това НИКОГА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ!!!


Ами това е.
Да продължавам ли?
Да, вие си ги знаете тези неща.
И какво от това?
Да, какво от това…

Няма коментари: